top of page

Kulttuurihistorialliset käyntikohteet lähikunnissa

Kahvilat ja ravintolat

tuuspata.jpg

Ravintola Tuuspata

Viihtyisä lounasravintola Tuuspata tarjoaa kikkailematonta kotiruokaa sekä laadukkaita kahvilapalveluita Tuusniemen ytimessä K-Kaupan kiinteistössä.

Arkisin vaihtuva buffet-lounas klo 10.30-14.00. Listalta saa lisäksi pizzaa, pihviä ja burgereita keskiviikosta lauantaihin 10-18.00.

Avoinna ma-ti 8.00-15.00, ke-pe 8.00-18.00, la 11.00-18.00 su suljettu. 

teboil-tuusniemi.jpg

Teboil Tuusniemi

Teboil Tuusniemen tarjoaa arkisin vaihtuvan buffet-kotiruokalounaan, pizzaa ja Rolls hampurilaisia. saat maukasta kotiruokaa, pitkää, hampurilaisia! Kahvilan puolelta löytyy leivonnaisia ja tuoreet munkit joka päivä!

Avoinna ma-pe 06.00-18.00, la-su 09.00-18.00.  

kellaripupi.jpg

Kellari Pupi

Tuusniemen keskustassa sijaitseva Kellari Pupi tarjoaa pizzaa, hampurilaisia.

Karaokea viikonloppuisin, bingoa, pokeriturnauksia ja silloin tällöin myös elävää musiikkia. 

kylakauppa.jpeg

Luostaritien kyläkauppa

Etelä-Tuusniemellä, Luostaritien varrella sijaitsevassa kyläkaupassa sijaitsee tunnelmallinen kahvila, jossa tarjolla kyläkaupan oman leipomon leivonnaisia. Nauti kupponen kuumaa maalaiskylän leppoisassa ja kiireettömässä  kohtauspaikassa. Kyläläisten kanssa juttu luistaa ja pääset varmasti kielikylpyyn ja ajan tasalle kylän viimeisimmistä tarinoista. B-oikeudet ja kyläkaupan palvelut.  

guestia.jpg

Hotelli-ravintola Guestia

Majoitus- ja ravintolapalveluja Kaavin keskustassa, ostoskeskus Iso-Oskarissa.

Tilavuokrausta, catering- ja ohjelmapalveluita yksityistilaisuuksia (mm. karaokea tai live-esiintyjiä).

Avoinna: 

Ma-To 15-21
Pe 15-19 ilta 21-02 (03)
La 11-16 ilta 21-02 (03)

majakartanoviljamaa.jpg

Viljamaan kartano

Nauti maaseudun rauhasta ja luonnonläheisyydestä tunnelmallisessa Viljamaan Kartanossa! Hotellitasoista majoitusta ja etukäteistilauksesta ruokailupalvelut ryhmille ja seurueille.

Kokouspakettiesimerkki: kokoustilan, tulokahvin, lounaan sekä iltapäiväkahvin. Kokoustiloina käytettävissä kartanon seurasali (20-30 henkeä) ja majoitusrakennuksen alakerta Kerhokellari (10 henkeä). Hintaan kuuluu videotykin ja fläppitaulun käyttö. Kokouspaketin hinta alk. 25 e / hlö

ruukinleipomo.jpg

Vehnänen & Ruukin leipomo

Suosittu leipomo-konditoria, kahvila, pizzeria Kaavin ja Juankosken keskustassa.

villa-rysseli2.jpg

Villa Rysseli kesäkahvila

"Villa Rysseli" on Kojanlahden entinen kansakoulu lähellä Juojärven rantaa, kauniissa maalaismaisemassa. Tunnelmallinen hirsinen koulurakennus on nykyään kyläyhteisön ylläpitämä ja upeasti kunnostettu - kuin aikamatka 1960-luvulle!  Pihapiiristä löytyy vapaassa käytössä oleva grillikota, lasten leikkipuisto keinuineen, hiekkalaatikkoineen ja kiipeilytelineineen. Koulun käytössä on myös oma uimaranta Kojanlahden laiturin vieressä. 

bottom of page