top of page
Liian paljon hyvvee

Osallistu "kilipailuihin" ja voita!  

Me savolaiset olemme leikkimielistä kansaa ja pidämme kaikenlaisista peleistä! Tälle sivustolle kootaan ajankohtaisia visailuita, joilla voit testata tietojasi alueemme erikoisuuksista ja voittaa tuotepalkintoja.  Osallistuminen on toki omalla vastuulla :)

Riistakameravisa

1. Savon riista-visailu!  

 Riistakameroiden yleistymisen johdosta meille tulvii kuvamateriaalia metsän salaisesta elämästä, joten  päätimme pyöräyttää niistä pienen visailun pystyyn! Testaa taitosi ja voita 200 EUR lahjakortti Tuusniemen hienoimpaan vuokramökkiin, Kaituran Lumoon! Erähenkisyyttä, luonnonrauhaa ja arvokkuutta - tässä kelohuvilassa on jokainen yksityiskohta mietitty viimeisen päälle! Booking.com arvostelut 9.9/10.

HUOM! Allaoleva kisa on päättynyt 1.6.2021 ja voittaja on valittu. Voit toki silti kokeilla, olisitko tunnistanut kaikki eläimet. =)

Ohjeet ja ehdot

1. Tunnista riistakameraan osuneet luontokappaleet 1.6.2021 klo 12.00 mennessä! 

2. Kaikkien vastaukset on saatava  "oikein". Tämän jälkeen voit jättää yhteystietosi arvontaa varten. Jos ei mene kerralla oikein, yritä uudelleen!

3. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan pääpalkintona ym. lahjakortti ja muutamia pienempiä tuotepalkintoja.

3. Osallistujan on oltava väh. 18-vuotias. 

4. Lahjakortti on voimassa 1.6.-1.9.2021 (varaustilanteen mukaan). Lahjakortin voi käyttää myös muihin Suvaksen helmi rantahuvilaan & muihin Suvaksen matkailun palveluihin . Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. 

5. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimi julkaistaan FB-sivuilla 1.6.2021 klo 14.00 mennessä. 

Riistakameravisan kuvat 1-7 & 9: Suvaksen Matkailu, etelä-Tuusniemi

seinavuori.jpg

UPEAT LUONTOKOHTEET

Upeat luontokohteet ja hyvin hoidetut retkeilyreitit kuten Seinävuoren Rotkolaakso ja Vaikkojoki kutsuvat virkistäytymään!

Liian paljon hyvvee on ihanoo! 

Mikä tekee lomasta koillis-Savossa niin ikimuistoisen? Se on monen pienen ihanan asian yhdistelmä! 

bottom of page